Battle On Arena – Beatmakers Battle / Expirat Halele Carol / 19.03

19 Martie, @Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor, BEATMAKERS BATTLE
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92

BATTLE ON ARENA – Prima platforma competitionala urbana care aduce pe aceiasi scena cei mai buni BEATMAKERS, MC, DJ si Tobosari din Romania.

BEATMAKERS BATTLE – Este singura competitie care se adreseaza BEATMAKER-ILOR profesionisti si amatori din Romania.

ÎNSCRIERI
Înscrierile pentru concursul BEATMAKERS BATTLE se fac la beat@battleonarena.com, pâna la 1 martie 2017. (Inscrierile sunt GRATUITE)
Cei ce vor sa se înscrie trebuie sa îsi treaca numele de scena, telefonul, adresa de e-mail si orasul/tara de unde vin.

REGULAMENT
Regulile competitiei se regasesc in REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI care este public pe www.BATTLEONARENA.COM/R.O.C.

PREMII
Primavara aceasta, Battle ON Arena vine cu premiul pentru locul 1: cel mai bun BEATMAKER pleaca acasa cu 500 de Euro.

Line Up:

POWER PE VINIL (HIP HOP DJ SET)
BEATMAKERS BATTLE – calificari
FANAS (Live MPC)
BEATMAKERS BATTLE – campionat

Dj Host: DJ SFERA
In juriu: TBA

BATTLE ON ARENA
www.FB.com/BattleOnArena
www.battleonarena.com

19 Martie, ora 20
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor

Bilete se pot cumpara în avans, online de pe www.battleonarena.com si MyTicket.ro, la pretul de 20 de Lei si la intrarea in club la pretul de 30 Lei in limita locurilor disponibile.

Parteneri: Radio Guerrilla si Mic Check, VICE Romania, HipHopLive.ro, MyTicket.ro, Club Expirat, Tabara de Scratch Romania.

_____________

BEATMAKER – Este sinonim pentru Producator desi task-urile unui producator pot fi un pic mai complexe ca ale unui beatmaker. Practic beatmaker-ul este cel care face instrumentalul unei piese, linia melodia, sample-uri etc. Termenul de Beatmakers este cel des intalnit la Rap si Hip Hop decat la alte genuri muzicale.

____________

POWER PE VINIL – Power vine din Galati, acolo unde si-a inceput cariera muzicala.Desi inceputurile sale au fost profund marcate de hip-hop, cu timpul sfera sa muzicala s-a extins si asupra altor genuri precum: Drum&Bass, Breakbeat, Grime, Garage, Reggae, Roots sau Deep Dub.
In 2012, s-a alaturat baietilor de la Subcarpati, iar pana in prezent isi contureaza evolutia prin petrecerile de prin toata tara cu trupa, dar si solo, in diversele evenimente la care este invitat sa ia parte.

FANAS – Si-a inceput cariera ca Battle MC, participand la battle-urile organizate in Bucuresti la inceputul anilor 2000. In anii ce au urmat s-a reprofilat, incepand sa produca, din pasiune, instrumentale pe MPC. A devenit in scurt timp unul dintre cei mai buni din Romania si pana in anul 2015, cand a castigat prima editie Beatmakers Battle, nu a cunoscut un rival care sa ii creeze dificultati in a-si dovedi capacitatile. Este artist asociat Sociopat Records, label romanesc independent la care activeaza Nimeni Altu, sek93, 1Oarecare.

___________

Eveniment +16
Cei sub 16 ani vor intra la eveniment insotiti de un tutore legal.

___________

Bilete online prin MyTicket.ro